Veilig online

Veilig online
€25,- excl btw. per maand

Als ZZP’er in de zorg wil je veilig online werken en gegevens kunnen ontvangen zonder dat hierbij de cliëntgegevens gevaar lopen of je privacy wetgeving schendt.

  • De meest betrouwbare mailserver van Nederland
  • Een beveiligde mailbox met: jouwnaam@zorg-zzper.nl  met beveiligde back-up dus je hoeft geen mailtjes op je pc of telefoon op te slaan.
  • Beveiliging voor je PC en alle bestanden op je PC met een pro business pakket, dus ook je cliëntgegevens veilig opslaan.
  • Microsoft 365 (office) beveiligde email en PC beveiliging

 

Ja dat is leuk, maar ik heb een gratis email, waarom zou ik betalen voor email?

De AVG wetgeving schrijft voor dat alle bedrijven in Nederland die persoonsgegevens gebruiken deze moeten beveiligen volgens de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG). Zo worden datalekken voorkomen. Dit is terug te vinden op de website van de autoriteit persoonsgegevens.

Daarnaast, als voorbeeld Gmail: Gmail is de email applicatie van Google en kan gebruikt worden door iedereen. Je kan je simpel aanmelden voor een gratis account. Dit account is niet 100% AVG goedgekeurd. Het is onduidelijk waar de data wordt geplaatst. Bovendien biedt Google adverteerders de mogelijkheid om advertenties te plaatsen naast gerelateerde berichten. Dit maakt het privacy gevoel niet beter. Aan de andere kant is de boodschap duidelijk. De tool, Gmail, is gratis, dus jij als gebruiker bent het product.

De module ICT wordt gefaciliteerd en aangeboden met behulp van: