Wat bieden we jou?

ZON biedt een aantal modules voor een vast bedrag, een aantal opties met variabele kosten en ondersteuning (binnen het abonnement of daarbuiten vallend met een uurtarief). Zodra je een module bij ons afsluit, vinden wij dat je bij ZON hoort. Je kunt dan altijd contact met ons opnemen voor vragen en ondersteuning.

Soms zal iets bij een module horen, maar soms zullen we je ook met één telefoontje op weg kunnen helpen, bijvoorbeeld een (inter)collegiale vraag, of heel even sparren bij een lastige situatie. Want we zijn net als jou ondernemers, maar we zijn óók gewoon verpleegkundigen. Deze benaderbaarheid vinden we belangrijk.

Simpel gezegd maak je op deze manier gebruik van ZON en haar expertise:

  1. Kunnen wij je vraag gelijk telefonisch beantwoorden dan mag je hier altijd gebruik van maken als je bij ZON hoort.
  2. Zijn het werkzaamheden die binnen één van onze modules thuishoren, dan geven we je uitleg over de module en kan je ervoor kiezen deze module af te sluiten (Financieel, Zorgdossier, Deskundigheidsbevordering, Wet & regelgeving, Online of Goed verzekerd).
  3. Past het niet binnen een van de modules, dan ondersteunen we jou tegen een variabel tarief.
    Bijvoorbeeld coaching, begeleiding, praktijkbegeleiding BBL, kosten per gewerkt uur, per deelname, per cliënt, per indicatie.
    Dit doen we altijd in overleg met jou en hier maken we duidelijke afspraken over zodat jij altijd weet waar je aan toe bent en geen onverwachte kosten achteraf hebt.

Aanbod

Omdat we keuze vrijheid belangrijk vinden, hebben we onze dienstverlening onderverdeeld in modules.
Het staat je vrij om zoveel of zo weinig modules te kiezen als jij nodig hebt.

Uiteindelijk willen we jou met alle modules compleet ontzorgen, maar als je zelf een aantal dingen graag doet of ze ergens anders onder gebracht hebt kan je bij ons ook slechts één of twee modules afnemen.

ZON kent geen opstarttarieven of lidmaatschap, enkel de module kosten voor die modules die je af wilt nemen.

Uiteindelijk streven wij ernaar door kennis en automatisering te combineren,  jou zo te ondersteunen dat jouw taken een stuk sneller en makkelijker gaan.
We hebben bijvoorbeeld een urenregistratie app bij ZON, waardoor je uren makkelijk naar de software verstuurd worden en er strakke facturen uitgedraaid kunnen worden voor jouw opdrachtgever. Zelfs met je eigen logo erop als je een mooi logo hebt.
En we hebben een app voor al je facturen en bonnetjes: je hoeft alleen nog maar een foto van je bonnetjes te maken en wij regelen de rest.
Als je bij ZON hoort kun je via onze website jezelf inschrijven voor oefenen in het VRH lokaal, VRH toetsing of een leuke workshop en als je een scholingsvraag hebt die nog niet gepland staat kan je ons altijd bellen.

Door het clusteren van al deze dienstverlening, is het bijna altijd goedkoper het via ons te doen en de tijd die je hiermee bespaart te werken (of andere leuke dingen te doen) dan het zelf te doen.