Wie zijn wij?

Wij zijn twee verpleegkundigen met hart voor de zorg, die op een goede dag de kriebels kregen om het op hun eigen manier te gaan doen.

Enthousiast als de ene is en gedetailleerd als de ander is, kwamen we er al heel snel achter dat ZZP’er worden ook betekend dat je met een heleboel zaken rekening moet houden en aan moet voldoen. We vonden diverse bedrijven met aanbod voor een aantal diensten, maar geen enkel bedrijf dat echt álle zorgen uit handen kan nemen én ondertussen vakinhoudelijk weet waar het over gaat.

Zo ontstond het idee voor ZON (ZZP Ondersteuning Nederland).

Bij het schrijven van dit intro stukje zijn we net gestart (2018) maar hebben we de eerste enthousiaste verzorgenden en verpleegkundigen al om ons heen verzameld die net als ons bereid zijn hard te werken, maar ondertussen ook zaken goed willen regelen. We zijn blij dat we naast onze eigen kennis ook die van andere collega’s in mogen zetten om zo tot een groot geheel te komen om ZZP’ers in de zorg “Compleet te Ontzorgen”

Kom gerust een keertje kennismaken, dan drinken we een kop koffie en praten we over wat wij misschien voor jou kunnen betekenen.

Angela van den Berg

angela

HBO-V, netwerker, verbinding maken, ervaring, gedreven, betrouwbaar, daadkrachtig & overtuigend

Bianca Kooter

HBO-V, praktijkopleider, coachend, analytisch, chaotisch, organiserend, kritisch & vrolijk