Goed verzekerd

Optimale bescherming

Volledig pakket

Betaalbaar

Titel

Dit pakket is speciaal ontworpen voor zorg-zzp'ers om hen te verzekeren tegen verschillende risico's in hun vakgebied. Je bent wettelijk verplicht om een beroeps- of bedrijfsaansprakelijkheid af te sluiten, maar er is door de overheid en instanties niet gespecificeerd waar deze verzekering aan moet voldoen.
Wij adviseren een verzekering zonder bijzondere uitsluitingen, een goede dekking en een betaalbaar eigen risico.
ZZP Ondersteuning biedt dit uitgebreide pakket aan via de Goudse en is verkrijgbaar voor € 12,43 per maand met slechts € 125,- eigen risico.

Daarnaast kan je optioneel een rechtsbijstandverzekering afsluiten, dan ben je inclusief bovenstaande verzekering minder dan €53,- euro per maand kwijt voor beide verzekeringen inclusief assurantie belasting.

Voordelen van de module

Speciaal voor zorg-zzp'ers

Bij ZZP ondersteuning Nederland is het verzekeringspakket speciaal ontwikkeld voor zorg-zzp'ers, en biedt een uitgebreide dekking die zowel beroepsaansprakelijkheid (inclusief vermogensschade tot € 1.250.000) als bedrijfsaansprakelijkheid omvat. Dit zorgt ervoor dat je als zorg-zzp'ers beschermd bent tegen de unieke risico's die je in je werk tegenkomt.

Duidelijkheid over polisvoorwaarden

ZON heeft polisvoorwaarden vergeleken en experts geraadpleegd om te zorgen voor een duidelijk en transparant pakket. Dit helpt zorg-ZZP'ers om te begrijpen wat er echt gedekt is, zodat ze niet voor verrassingen komen te staan.

Betaalbare premie

De beroeps- EN bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering via ZZP ondersteuning Nederland kost je minder dan € 13,- per maand. Dit maakt het een betaalbare optie voor zorg-zzp'ers die op zoek zijn naar een goede dekking zonder hoge kosten.

Schrijf je in &
wordt lid.

Het begint bij de basislidmaatschap. Vul je lidmaatschap aan met aanvullende modules. Op het moment van inschrijven betaal je alleen voor de basislidmaatschap. Voor de aanvullende modules zullen wij een vrijblijvend voorstel sturen.

Basis-lidmaatschap

€19,95 p/m

Maandelijks gefactureerd. Opzegtermijn van 1 maand. Excl. btw.

Wat kun je verwachten:

Klachten & geschillencommissie die voldoet aan de Wkkgz
Alle templates en modellen die je nodig hebt als zzp'er in de zorg
Ondersteuning op afstand
Toegang tot opleidingen en scholingen
Stapelbare korting op dienstverlening van ZON
10% korting op 3 trainingen bij Scholing in Zorg

Goed verzekerd
- Pakket naar keuze

Vanaf 12,43 p/m

Inclusief assurantiebelasting. Maandelijks gefactureerd. 

Wat kun je verwachten:

Bedrijfs- én beroeps aansprakelijkheidsverzekering €12,43 per maand
Rechtsbijstandverzekering €40,56 per maand of € 39,75 icm met bovenstaande verzekering

Basis-lidmaatschap + Verzekering(en)

Max €66,87 p/m

Inclusief assurantiebelasting. Maandelijks gefactureerd. Opzegtermijn van 1 maand en  excl. btw. voor het basislidmaatschap

Wat kun je verwachten:

Al het hiernaast opgesomde