Basislidmaatschap

Titel

Het basislidmaatschap is bedoeld voor elke zzp'er in de zorg. In ons basislidmaatschap ondersteunen wij jou onder andere met: klachten- en geschillencommissie regelingen, Vilans protocollen en VOG aanvragen.

Dankzij het basislidmaatschap sluit jij je aan bij een community van professionals in de zorg. Je legt een stevige basis met de juiste documenten en je voldoet aan de verplichtingen om te werken in de zorg. Zo kun jij je blijven focussen op wat belangrijk is: je werk.

Wat valt er onder het basislidmaatschap?

Klachten- en geschillencommissie die voldoet aan de WKKGZ

Vilans Protocollen

VOG aanvragen zonder extra kosten

Maken PDCA

Cliëntdossiers

Model zorgovereenkomst

Medicatiebeleid

Model Raamovereenkomst

Model opdrachtovereenkomst

Model factuur

Model privacy verklaring

10% korting op scholingen van Scholing in de zorg

Voordelen van de module

Brede expertise

ZZP Ondersteuning Nederland biedt een uitgebreid scala aan diensten en ondersteuning op verschillende gebieden, zoals klachten en geschillenregeling die voldoet aan de Wkkgz, verschillende modellen, opleidingen boekhouding, belastingadvies, en verzekeringen. Dankzij ons netwerk van experts en partners in diverse sectoren kunnen we je helpen bij alle uitdagingen die je als zzp'er in de zorg kunt tegenkomen.

Persoonlijke ondersteuning

We begrijpen dat iedere zzp'er in de zorg uniek is en andere behoeften heeft. Daarom bieden wij persoonlijke ondersteuning die afgestemd is op jouw specifieke situatie. Je kunt erop vertrouwen dat je de juiste hulp krijgt bij het nemen van belangrijke beslissingen en het voldoen aan wettelijke verplichtingen.

Winnen van tijd

Als zzp'er in de zorg ben je dagelijks bezig met het verlenen van zorg aan patiënten en cliënten. Dit betekent dat je een drukke en veeleisende baan hebt waarin je continu bezig bent om de beste zorg te bieden. Het is daarom belangrijk dat je tijd en energie bespaart waar je kunt. Het afnemen van een basislidmaatschap bij ZZP Ondersteuning Nederland is daarom een slimme keuze.

Stapelkorting bij afname van aanvullende modules

Op alle modules behalve het 'goed verzekerd' module krijg je korting. Deze korting verhoogt met het aantal modules dat je afneemt. Dit kan oplopen tot 10% korting op het totaal van wat je maandelijks bij ZZP ondersteuning Nederland betaalt.

  • Bij afname van 2 modules: 5% korting
  • Bij afname van 3 modules: 7,5% korting
  • Bij afname van 4 modules: 10% korting

Meer mogelijkheden bij ZZP ondersteuning Nederland

Naast het basislidmaatschap bieden we ook aanvullende modules aan. Deze modules ondersteunen jou in de administratie, scholing, online dossiers en veiligheid. Je kunt deze modules aanvullend op het basislidmaatschap verkrijgen.

Schrijf je nu in en krijg direct ondersteuning.

Het begint bij het basis lidmaatschap. Als lid krijg je ondersteuning en handige kortingen voor jouw scholingen en gewenste modules.

Basis lidmaatschap

€14.95 per maand excl. btw
Maandelijks
Klachten & geschillencommissie die voldoet aan de Wkkgz
Voorbeeld documenten die je nodig hebt als zzp'er in de zorg, zoals AV, clientdossier, privacyverklaring en overeenkomsten
Stapelbare korting op dienstverlening van ZZP ondersteuning
10% korting op 3 trainingen bij Scholing in Zorg
Vilans protocollen
VOG klaar laten zetten online
Maandelijks opzegbaar
Vraag aan en krijg per direct ondersteuning