Over ZZP Ondersteuning Nederland

Brede expertise en diensten

Persoonlijke ondersteuning en begeleiding

Exclusieve voordelen voor leden

Titel

Je wilt als zzp'er in de zorg actief zijn of je bent dit al. In beide gevallen kunnen er veel uitdagingen voor je staan. Onder de vele benodigdheden, wettelijke verplichtingen en administratieve noodzaken kan je het plezier van het werk uit het oog verliezen. ZZP-ondersteuning Nederland is opgericht om ondersteuning en een luisterend oor te bieden aan iedere zorgprofessional die als zelfstandige actief is.

Door onder andere scholingsaanbod, administratieve ondersteuning en advies van experts aan te bieden, willen we dat jij je focus houdt op wat belangrijk is: je werk. Daarom zijn wij er voor de zzp'er. Daarom zijn we er voor jou.

Voordelen van samenwerken met ZZP ondersteuning Nederland

Persoonlijke en deskundige ondersteuning

Bij ZZP Ondersteuning Nederland profiteer je van persoonlijke en deskundige ondersteuning op maat, afgestemd op jouw specifieke situatie. Onze ervaren experts helpen je bij het nemen van belangrijke beslissingen en het voldoen aan wettelijke verplichtingen, zodat je je volledig kunt richten op het leveren van hoogwaardige zorg.

Uitgebreide dienstverlening

ZZP ondersteuning Nederland biedt een breed scala aan diensten en services, waaronder boekhouding, belastingadvies en verzekeringen. Met ons netwerk van experts en partners in verschillende sectoren, hebben wij de nodige ervaring en kennis over de uitdagingen waar zzp'ers mee te maken kunnen krijgen.

Gemeenschap en exclusieve voordelen

Als lid van ZZP Ondersteuning Nederland word je onderdeel van een gemeenschap van gelijkgestemde professionals die elkaar ondersteunen en helpen bij het bereiken van succes. Je krijgt toegang tot exclusieve voordelen en kortingen, waaronder workshops, trainingen en evenementen die speciaal zijn ontworpen om jouw ondernemersvaardigheden te verbeteren en je bedrijf te laten groeien.

Schrijf je nu in en krijg direct ondersteuning.

Het begint bij het basis lidmaatschap. Als lid krijg je ondersteuning en handige kortingen voor jouw scholingen en gewenste modules.

Basis lidmaatschap

€14.95 per maand excl. btw
Maandelijks
Klachten & geschillencommissie die voldoet aan de Wkkgz
Voorbeeld documenten die je nodig hebt als zzp'er in de zorg, zoals AV, clientdossier, privacyverklaring en overeenkomsten
Stapelbare korting op dienstverlening van ZZP ondersteuning
10% korting op 3 trainingen bij Scholing in Zorg
Vilans protocollen
VOG klaar laten zetten online
Maandelijks opzegbaar
Vraag aan en krijg per direct ondersteuning