Inloggen met e-mail

We hebben je zojuist een 6-cijferige inlogcode gestuurd. Controleer je inbox en plak de onderstaande code.
of
Nog geen account? Aanmelden
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

AVB, BAV, rechtsbijstand. Wanneer ben ik nu goed verzekerd?

Titel

Als zelfstandige in de zorg weet je als geen ander hoe belangrijk het is om je volledig te richten op het verlenen van zorg aan je cliënten. Het uitvoeren van administratieve taken kan daarbij soms in de weg staan.

Gelukkig biedt ZZP Ondersteuning Nederland een platform waar je altijd terecht kunt voor onbeperkt advies en ondersteuning op het gebied van administratie. Op die manier kun je je volledig richten op wat het belangrijkste is: het verlenen van goede zorg aan je cliënten. Zo geven wij advies over:

14/6/2018
Bianca Kooter

Wij mogen via onze tussenpersoon een op maat gesneden verzekering aanbieden voor ZZP’ers in de zorg (zowel thuiszorg als intramuraal werkend als zelfstandige).
Wij merken dat veel ZZP’ers denken een BAV af te sluiten maar in de polisvoorwaarden blijkt het dan een AVB. Daarnaast zit in de combi polis die ons erkende tussenpersoon aanbiedt ook een zakelijke rechtsbijstand.

Vandaag kwam dit artikel onder onze aandacht, waarin blijkt dat veel meer zelfstandigen door de bomen het bos niet meer zien.

Ga terug naar de nieuwspagina >