Inloggen met e-mail

We hebben je zojuist een 6-cijferige inlogcode gestuurd. Controleer je inbox en plak de onderstaande code.
of
Nog geen account? Aanmelden
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

ZZP'er en de tweedekamerverkiezingen

Titel

Als zelfstandige in de zorg weet je als geen ander hoe belangrijk het is om je volledig te richten op het verlenen van zorg aan je cliënten. Het uitvoeren van administratieve taken kan daarbij soms in de weg staan.

Gelukkig biedt ZZP Ondersteuning Nederland een platform waar je altijd terecht kunt voor onbeperkt advies en ondersteuning op het gebied van administratie. Op die manier kun je je volledig richten op wat het belangrijkste is: het verlenen van goede zorg aan je cliënten. Zo geven wij advies over:

2/11/2023
Bianca Kooter

22 november is het zo ver: De tweedekamer verkiezingen

Er is de afgelopen maanden veel over (minder met) ZZP'ers in de Zorg gesproken.

Dit betekend dat een aantal partijen ook punten over en voor ZZP'ers meegenomen hebben in hun verkiezingsprogramma.

Wij van ZZP Ondersteuning Nederland gaan jou niet adviseren wat te stemmen, maar we willen graag wel deze speciale pagina van de KvK onder de aandacht brengen die al deze informatie uit de verkiezingsprogramma's overzichtelijk hebben gemaakt.

Zoals de KvK schrijft: Woensdag 22 november is het zover: de Tweede Kamerverkiezingen. Je hebt inmiddels je stempas in huis, maar weet je ook al welk vakje je rood gaat kleuren? Als zzp'er ben je vast benieuwd hoe de politiek kijkt naar onderwerpen als schijnzelfstandigheid of de arbeidsongeschiktheidsverzekering. Dit zijn de standpunten van vijftien partijen over onderwerpen waarmee je als zzp’er te maken hebt.

Ga terug naar de nieuwspagina >